Bureaugegevens

Euro Business Translations is een geroutineerd bureau in Almere, actief op het gebied van vertalingen, tolkendiensten en tekstredactie. Wij vertalen in en vanuit vrijwel alle talen. Wij leveren kwalitatief hoogwaardige vertalingen in de segmenten architectuur, stedenbouw, kantoormeubilair, financiŽn, verzekeringen, vastgoed, muziek, theater, dans, mode, cosmetica, wetenschap en technologie, de ICT en de voedings- en drankenindustrie.

In de internationale wereld van vandaag hebben bedrijven en organisaties vaak geen tijd voor een goede begeleiding van bedrijfsteksten: persberichten, websites, PowerPoint-presentaties, corporate brochures, financiŽle, juridische en wetenschappelijke teksten. Creatief, helder taalgebruik staat voorop, zonder te vervallen in 'woordenboekentaal'.

Door onze sterke motivatie, betrokkenheid en oog voor detail, hebben we een breed portfolio opgebouwd van vaste klanten. Aangezien zich vandaag de dag in tal van branches in een steeds hoger tempo veranderingen voordoen, is een vertrouwensbasis met een vaste, ervaren partner, die anderen een stap vooruit is, van cruciaal belang. Omdat vertalingen en teksten met uitstraling, kwaliteit en precisie de hoogste prioriteit hebben en uw bedrijf ook weer die uitstraling opleveren die u onderscheidt van anderen.

logos
VSenV

Jos Evers

Jos Evers is lid van de Vereniging van Schrijvers en Vertalers (VSenV), Amsterdam (Nederland) en aangesloten bij de INTBAU, het International Network for Traditional Building, Architecture & Urbanism,. Jos Evers is sinds 22 jaar manager van Euro Business Translations, spreekt 5 talen vloeiend (Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans) en is tekstschrijver/revisor. Hij schrijft en redigeert creatieve, promotionele teksten voor gerenommeerde bedrijven, organisaties en hogescholen. Euro Business Translations is sponsor van Artsen zonder Grenzen en de Brandwonden Stichting (Beverwijk, Nederland). Jos Evers is lid van de NOVU, de Nederlandse Orde van Uitvinders.

Artsen zonder Grenzen is een internationale, oorspronkelijk Franse humanitaire organisatie van doorgaans jongere artsen, verplegers en verpleegsters, voor het verlenen van medische en andere hulp bij rampen, vnl. in ontwikkelingslanden.


Euro Business Translations is ook sponsor van Alzheimer Nederland, een organisatie die zich sinds 1984 inzet voor mensen die lijden aan de ziekte van Alzheimer en andere vormen van dementie en wetenschappelijk onderzoek doet.

Euro Business translations

Ons bureau is opgericht op 17 februari 1990 en heeft circa 10 jaar vanuit Bilthoven geopereerd.
Per 1 januari 2000 werken wij in een moderne locatie in Almere-Stad (Literatuurwijk). Ons adres luidt:

Euro Business Translations 
Multatuliweg 42
 
1321 EB ALMERE
 
Telefoon: 036 - 540 27 85
 
Fax: 036 - 540 39 05
 
e-mail: josevers@eurobt.nl

BTW nr. NL 0834.77.792.B01
Euro Business Translations staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Flevoland onder nummer 30099250

eurobt